Валутни курсове:Времето:

Find more about Weather in Sofia, BU

Find more about Weather in Varna, BU

Find more about Weather in Burgas, BU


Доставки с ЕКОНТ


 


 Представяме надуваемите лодки ZANDER /ЗАНДЕР/ на българския пазар от началото на 2009 г. Те са прекият още по-качествен и атрактивен наследник на лодките Aquamarine, анонсирани от нас през 2008 г.  Лодките се произвеждат в заводи в Китай с гаранция за  качество, дизайн и технически параметри на световно ниво, не отстъпващи на познатите ни европейски марки. Тествани и сертифицирани в Норвегия, лодките покриват всички европейски директиви за безопасност и са със сертификат СЕ и клас на мореходност С - плаване до 5 морски мили от брега или D /за по-малките модели/. 

Фирмената ни политика е директен внос от завода производител и пълно задоволяване изискванията на клиента. Осигуряваме качество и ниски цени за нашите клиенти, без да натоварваме стойността с разходи за скъпи шоуруми и реклами, което изключително бързо направи лодките популярни и предпочитани. С гордост можем да заявим, че за изминалия период от всички продадени бройки и модели, няма нито една рекламация!

От първите пуснати модели през 2009 до сега с всяка изминала година разширяваме продуктовата гама и подобряваме още повече качеството на лодките ZANDER /ЗАНДЕР/, като добавяме и екстри, които за другите са опция, а за нас стандарт. Разработихме и въвеждаме по-атрактивни дизайни и различни нива на оборудване за новите модели, надуваеми лодки, РИБ-ве,  хипалонови лодки NINJA by ZANDER и алуминиеви лодки ZANDER и MARINE.

Очаквайте още по-високо качество и атрактивен дизайн на също така ниски цени !


 СНИМКА

 МОДЕЛ

ДЪЛЖИНА

ШИРОЧИНА

ДИАМЕТЪР НА ТУБАТА

КАМЕРИ

МАКС. МОЩНОСТ

ПАСАЖЕРИ

ТОВАР до

ТЕГЛО

ЦЕНА с ДДС


НАДУВАЕМА ЛОДКА

BD300P

300 см

155 см

43 см

3+1 бр.

15 кс

4+1 бр.

 450кг.

 56 кг.

1500лв.

НА СКЛАД


НАДУВАЕМА ЛОДКА

BD390P

 390 см

170 см

46 см

3+1 бр.

25 кс

6+1 бр.

 700кг.

80 кг.

1900лв.

НА СКЛАД


РИБ / RIB

BL 270

 300 см

 162 см

42 см

3 бр.

10 кс

4 бр.

 350кг.

 44 кг.

1890лв.

НА СКЛАД


РИБ / RIB

BL 380


397см172см45 см3 бр.30 кс6 бр.655кг.
90кг3890лв.
НА СКЛАДZANDER inflatable boats

Гаранция:

- 3 години на материала - при напукване, разслояване /обелване на покритието/ фирмата се задължава да ремонтира лодката в срок от 30 работни дни.

- 1 година на изработката - при разлепване на шевовете, отлепване на стойките за греблата, дръжките или други елементи, фирмата се задължава да ремонтира лодката в срок от 30 работни дни.

Гаранцията не покрива повреди възникнали от неправилна експлоатация и съхранение /срязвания, пробождания, протриване в следствие на влачене по брега, изгаряния, деформации в следствие на превишаване на допустимото налягане и др./.

Гаранционните ремонти се извършват в наш оторизиран сервиз - транспортните разходи са за сметка на купувача.

 

Надуваемите лодки ZANDER са стандартно оборудвани на носовата камера с предпазен винтил за свръхналягане - safety valve.

 

 

НОВО! Можете да оборудвате вашата лодка ZANDER с извънбордов двигател MERCURY.

НОВИ цени за 2015. Цялата гама двигатели и цени може да видите тук.

 
Цялата гама от колесари и ремаркета може да откриете на